UA-41929325-4

Hoe werken wij?

Je kunt ons bereiken via de website, e-mail of telefonisch. Bij het eerste contact word je gevraagd wat de reden van contact is en leggen wij jouw onze werkwijze kort uit. Afhankelijk van de complexiteit van het conflict of je hulpvraag kan mediation of coaching gezamenlijk met een collega gedaan worden. Dit bespreken wij dan telefonisch met je. Gesprekken vinden plaats op een kantoor bij jou in de Regio.

Wij hebben beschikking tot ruimtes in Hollands Kroon, Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. Indien geen van deze locaties schikken, kunnen wij kijken naar andere passende mogelijkheden.

Bij mediation nemen wij telefonisch contact met u op. In dit gesprek worden praktische zaken en het onderwerp van het conflict besproken. Je ontvangt daarna per mail een folder en de mediation overeenkomst. In het eerste gesprek wordt de mediation overeenkomst doorgenomen en getekend. Daarna start de mediation inhoudelijk. De duur van de mediation is afhankelijk van het soort conflict.

Bij coaching beginnen we met een persoonlijk oriënterend intakegesprek. Bij dit gesprek maken we kennis, kijken we wat je vraag is, je verwachtingen zijn en formuleren we jouw persoonlijke doelen.

Je kunt na dit gesprek beslissen of je verder wilt met de coaching.

De duur van een coachingstraject is afhankelijk van de vraag, frequentie en vorm. Een traject is minimaal drie gesprekken. Het traject beëindigt wanneer je jouw persoonlijke doelen hebt behaald.

Over ons

Het teamContact

Volg ons

Linkedin

Parasol mediation & coaching