UA-41929325-4

Wie zijn wij?

Sarita Jairam

Mijn naam is Sarita Jairam. Na jaren gewerkt te hebben als maatschappelijk werker, ben ik omgeschoold tot MFN-registermediator / familiemediator. Ik heb ruim 15 jaar ervaring op gebied van huiselijk geweld. Afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met mensen met verschillende culturele achtergronden. Ik heb veel ervaring in het individueel en systeemgericht werken.

Ik geloof dat krachtgericht werken en het vergroten van zelfreflectie belangrijke onderdelen zijn in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Mijn kracht is dat ik in staat ben om een ieder in zijn eigen kracht te zetten. Ik ben sterk in het voeren van confronterende gesprekken, waarin ik het streven heb om wederzijds begrip te creëren. Erkenning en empowerment (behoefte tot zelfontwikkeling en ontplooiing) zijn voor mij belangrijke onderdelen in Mediation en Coaching.

Karin Glorie

Mijn naam is Karin Glorie, ik ben samen met Sarita Jairam eigenaar van Parasol Mediation & coaching. Na jaren als maatschappelijk werker gewerkt te hebben, ben ik omgeschoold tot MFN-registermediator / familiemediator. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in (echt)scheidingen en trauma’s bij conflicten. Ik heb 13 jaar ervaring met werken met gezinnen die te maken hebben met huiselijk geweld. Daarna ben ik gaan werken bij een jeugdzorgorganisatie als ouderschapsbemiddelaar bij team complexe scheidingen.

Mijn kracht is dat ik een open en nieuwsgierige houding heb. Ik ben in staat om een rustige en veilige sfeer te creëren en vind het belangrijk om iedereen in zijn eigen kracht te zetten.
Tijdens de gesprekken ben ik concreet en direct en kijk ik naar mogelijkheden.

Over ons

Het teamContact

Volg ons

Linkedin

Parasol mediation & coaching